26 вересня 2014 року

22:43:55 06.10.2014 Назад

Шостий регіональний семінар «Імплементація Директив ЄС про очистку міських стічних вод та питну воду в рамках реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС»

26 вересня 2014 рокумолодший науковий співробітник відділу природно-техногенної та екологічної безпеки ДУ ІЕПСР НАН України, к.е.н. Омельяненко Тетяна Леонідівна взяла участь в роботі шостого регіонального семінару «Імплементація Директив ЄС про очистку міських стічних вод та питну воду в рамках реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС», який проходив у м. Берегово.

Представник інституту виступила із доповіддю «Індикативна оцінка директив за сектором «Якість води і управління водним ресурсами, включаючи морське середовище», яка викликала дискусію та жваве обговорення учасників заходу.

У роботі семінару взяли участь фахівці у галузі водопостачання та водовідведення, іноземні експерти, представники консульств Угорщини та Словаччини, Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг України. Відкрив семінар перший заступник міського голови м. Берегово Габор Кінч та начальник ТзОВ «Водоканал Карпатвіз» Йосип Галайда.

Більш детально з програмою семінару та презентаціями доповідачів можна ознайомитись на сайті за посиланням.