9–11 жовтня 2014 року

15:17:50 17.10.2014 Назад

ІІ Міжнародна конференція «Глобальні виклики для навколишнього середовища і ресурсної економіки в країнах Центральної та Східної Європи: безпека та сталий розвиток»

9–11 жовтня 2014 року на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка була проведена ІІ Міжнародна конференція «Глобальні виклики для навколишнього середовища і ресурсної економіки в країнах Центральної та Східної Європи: безпека та сталий розвиток».

Ініціатором конференції виступила кафедра економічної кібернетики економічного факультету, яка згуртувала до співорганізації відомі європейські ВУЗи, міжнародні організації, видавництва.

         У роботі конференції прийняли участь співробітники ДУ ІЕПСР НАН України заступник директора з науково-організаційної роботи, д.е.н., проф. В.А. Голян, д.е.н. І.М. Лицур та к.е.н. В.М. Мандзик. У своїх виступах вони торкнулися актуальних проблем фінансово-економічного забезпечення модернізації водогосподарського комплексу та надання екосистемних послуг у сфері лісового господарства.