30 квітня 2015 року

22:37:05 30.04.2015 Назад

ЕКСПЕРТНЕ ОБГОВОРЕННЯ ОЦІНКИ ВИКОНАННЯ СТРАТЕГІЇ ДЕРЖАВНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ НА ПЕРІОД ДО 2020 РОКУ ТА НАЦІОНАЛЬНОГО ПЛАНУ ДІЙ З ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА

21 квітня 2015 року за сприяння проекту ЄС «Додаткова підтримка Міністерства екології та природних ресурсів у впровадженні Секторальної бюджетної підтримки» (СБП) відбулося експертне обговорення оцінки виконання Стратегії державної екологічної політики України на період до 2020 року та Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища. В обговоренні взяли участь учені ДУ ІЕПСР НАН України д.е.н., проф. Міщенко В.С., кандидати економічних наук Маковецька Ю.М., Коржунова Н.В. та Омельяненко Т.Л.

Участь у заході взяли понад 30 учасників, включаючи представників профільних структурних підрозділів Міністерства екології та природних ресурсів України та інших державних органів, інститутів громадського суспільства та приватного сектору, РПР, члени Громадської ради при Мінприроди, експерти наукових та науково-дослідних закладів, експерти проекту СБП.