29 травня 2015 року

19:49:07 29.05.2015 Назад

АНГЛОМОВНА ЛІТНЯ ШКОЛА «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА СТАЛИЙ РОЗВИТОК»

27–29 травня 2015 р. старші наукові співробітники ДУ ІЕПСР НАН України кандидати економічних наук Носуліч Тетяна Миколаївна і Сакаль Оксана Володимирівна взяли участь у роботі англомовної літньої школи «Публічне управління та сталий розвиток» («Public Administration and Sustainable Development»), яка відбулася за ініціативи Національної академії державного управління при Президентові України, Програми розвитку ООН та Глобального екологічного фонду, Благодійного фонду Богдана Гаврилишина (м. Київ, вул. Пугачова 12/2).

В рамках літньої школи було організовано роботу чотирьох секцій під керівництвом провідних міжнародних та вітчизняних експертів з проблем сталого розвитку:

·                   секція сталого розвитку (загальні принципи сталого розвитку; цілі сталого розвитку; формування цілей сталого розвитку на період після 2015 р.; індикатори сталого розвитку, їх взаємозв’язок);

·                   секція з питань сталого економічного розвитку в рамках Угоди про асоціацію «Україна – ЄС»;

·                   секція з проблем поєднання в публічній політиці екологічної, економічної та соціальної складових сталого розвитку («зелена економіка», споживання і виробництво в рамках сталого розвитку; подолання соціальної нерівності);

·                   секція управління сталим розвитком (прийняття управлінських рішень при формуванні та реалізації політики сталого розвитку).

Після презентації результатів роботи секцій учасники були нагороджені сертифікатами (див. фото).

До вашої уваги також інформація і фото заходу на сайті НАДУ.