9 жовтня 2015 року

15:10:42 09.10.2015 Назад

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ВИКЛИКИ ХХІ СТОЛІТТЯ ТА ЇХНЄ ВИРІШЕННЯ У ЛІСОВОМУ КОМПЛЕКСІ Й ДОВКІЛЛІ»

7-9 жовтня 2015 року в м. Києві відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Виклики ХХІ століття та їхнє вирішення у лісовому комплексі й довкіллі», приурочена ювілейним датам – 175-річчю Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства та 90-річчю Боярської лісової дослідної станції Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Провідний науковий співробітник відділу комплексної оцінки та управління природними ресурсами ДУ ІЕПСР НАН України, д.е.н., проф. Лицур І.М. виступив з доповіддю на тему «Реформа лісового господарства в умовах децентралізації влади», у якій висловив своє бачення розвитку лісового комплексу в ХХІ ст. в умовах наростаючих загроз та запропонував перехід від цехової системи управління лісовим господарством до корпоративної.

В роботі конференції взяли участь провідні науковці та практики лісової справи як з України та і зарубіжжя. Були обговорені важливі питання подальшого сталого розвитку лісового комплексу в умовах наростаючих загроз та викликів для його ефективного функціонування.