3 листопада 2015 року

23:41:05 03.11.2015 Назад

ВІДКРИТІ ЗАНЯТТЯ ТА ЛЕКЦІЇ З МАКРОЕКОНОМІЧНИХ ПРОБЛЕМ СТАЛОГО РОЗВИТКУ В ВИЩІЙ ШКОЛІ ЕКОНОМІКИ ТА ГУМАНІТАРИСТИКИ В М.БЕЛЬСКО-БЯЛА (СІЛЕЗЬКЕ ВОЄВОДСТВО, ПОЛЬЩА)

23–25 жовтня 2015 року завідувач відділу економічних проблем екологічної політики та сталого розвитку ДУ ІЕПСР НАН України, д.е.н., проф. Хлобистов Є.В. провів відкриті заняття та лекції з макроекономічних проблем сталого розвитку в Вищій школі економіки та гуманітаристики в м.Бельско-Бяла (Сілезьке воєводство, Польща).

В процесі спілкування зі студентами та професорсько-викладацьким складом Вищої школи було порушено проблеми транскордонної співпраці та наукових обмінів у сфері управління та територіального розвитку. Професор  Хлобистов Є.В. зазначив, що проблеми сталого розвитку багато в чому є дотичними для України та Польщі, і розвиток наукових досліджень має значний потенціал та перспективи до спільного вивчення та узагальнення. Зокрема, на конференціях, круглих столах, в науково-педагогічному обміні. Співпраця між нашими закладами буде продовжуватись і у наступному році.