19 лютого 2016 року

12:03:27 20.02.2016 Назад

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ПРОБЛЕМ ОРГАНІЗАЦІЇ, ПРОСУВАННЯ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ МІЖНАРОДНОГО БІЗНЕСУ

10 лютого 2016 року у рамках співпраці з Українсько-американським гуманітарним інститутом «Вісконсинський міжнародний університет (США) в Україні» помічник ректора з міжнародних зв’язків, спеціалістом з формування громадянського суспільства Міністерства економічного розвитку США (2010–2013 рр.) Елейн  Сарао разом з завідувачем відділу комплексної оцінки та управління природними ресурсами ДУ ІЕПСР НАН України д.е.н., проф. Бистряковим І.К. провели у цьому навчальному закладі відкриту лекцію з проблем організації, просування та ефективності міжнародного бізнесу. На лекції обговорювалися питання вірної побудови роботи підприємства з огляду на фактори співвідношення структури його організації і простору реалізації економічної діяльності.

Також у рамках заходу провідним науковим співробітником відділу комплексної оцінки та управління природними ресурсами ДУ ІЕПСР НАН України к.е.н., доцентом Клиновим Д.В.  було прочитано відкриту лекцію, присвячену теоретичним основам сучасного підприємництва. Лекцію було присвячено як сучасному концепту підприємництва, так і проблемам мотивації підприємницької діяльності, особливу увагу було приділено характерним рисам і навичкам, якими має володіти підприємець.  Лекційний матеріал викликав жваву дискусію, після проведення лекцій д.е.н. Бистряков І.К. та к.е.н. Клиновий Д.В. дали інтерв’ю для студентських засобів масової інформації цього вищого навчального закладу. 

Зі змістом інтерв’ю та відгуками студентів можна ознайомитися на порталі Університету за посиланням  http://www.wiuu.edu.ua/uk/category/news-ua/master-class-news-ua/