14 березня 2016 року

23:36:44 14.03.2016 Назад

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «УПРАВЛІННЯ ЗЕМЕЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ВЛАДИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ВИРІШЕННЯ»

11 березня 2016 року директор Державної установи «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України», доктор економічних наук, професор, академік НААН України, заслужений діяч науки і техніки України Хвесик Михайло Артемович взяв участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Управління земельними ресурсами України в умовах децентралізації влади: стан, проблеми і перспективи їх вирішення», присвяченій Дню землевпорядника та 15-річчю створення кафедри управління земельними ресурсами, яка відбулася в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (м. Київ, вул. Васильківська, 17, ауд. 222).

На пленарному засіданні академік НААН України Хвесик М.А. виступив з науковою доповіддю «Екологічні аспекти управління природними ресурсами в умовах децентралізації влади».

У роботі заходу взяли участь науковці, освітяни, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, науково-дослідних установ та громадських організацій.