15 листопада 2017 року

10:38:14 15.11.2017 Назад

ЧЕТВЕРТИЙ НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

13 листопада 2017 року директор ДУ ІЕПСР НАН України академік НААН України д.е.н., проф. М. А. Хвесик, докторант, к.е.н., с.н.с. О. В. Сакаль взяли участь у четвертому німецько-українському форумі харчових продуктів за участі проекту «Агроторгівля України», за підтримки Посольства Німеччини в Києві, Німецько-української промислово-торговельної палати та Торгово-промислової палати України (м. Київ).

Четвертий німецько-український форум харчових продуктів відбувається 13–15 листопада 2017 року в рамках «Тижнів Німеччини в Україні».

Цьогорічні «Тижні Німеччини» проходитимуть протягом 10–26 листопада 2017 року у 14 містах по всій Україні з проведенням понад 70 заходів під знаком 25-річного ювілею дипломатичних відносин між Федеративною Республікою Німеччина й Україною. Організаторами зустрічей є Посольство Німеччини у Києві, Генеральне консульство в Донецьку з місцем знаходження у Дніпрі, а також Почесні консули в Харкові, Одесі, Львові й Чернівцях.

У четвертому німецько-українському форумі харчових продуктів заявлено участь 40 виробників з Німеччини та України, які представлятимуть свою продукцію, представники бізнесу з усіх регіонів України, міжнародних організацій та проектів, що надають технічну допомогу Україні, посольств іноземних держав, спеціалізованих інституцій, що надають підтримку розвитку малого та середнього бізнесу. Захід проводиться з метою пошуку ділових партнерів, клієнтів, та встановлення ділових відносин. Зі словами привітання виступили представники Посольства Німеччини, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Німецько-української промислово-торговельної палати, Торгово-промислової палати України, проекту «Агроторгівля України».

Детальніше з інформацією про захід можна ознайомитись за посиланнями:

http://deutsche-wochen-ukraine.com/uk/

http://agritrade-ukraine.com/ua/nasha-diyalnist/zaplanovani-zakhodi/628-chetvertij-nimetsko-ukrajinskij-forum-kharchovikh-produktiv-2