8 грудня 2017 року

13:26:29 08.12.2017 Назад

«РОЛЬ ОСВІТИ У ВПРОВАДЖЕННІ ЦІЛЕЙ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ДО 2030 РОКУ В УКРАЇНІ»

7 грудня 2017 року заступник директора з наукової роботи ДУ ІЕПСР НАН України  д.е.н., проф. Бистряков І.К. на запрошення програми розвитку ООН, Національного університету «Києво-Могилянська академія» та за підтримки Глобального екологічного фонду взяв участь у конференції «Роль освіти у впровадженні Цілей сталого розвитку до 2030 року в Україні» (м. Київ, вул. Іллінська, 9, актова зала Культурно-мистецького центру).

У рамках панельної сесії «Цілі сталого розвитку 2030: виклики і можливості для науки і технологій» д.е.н., проф. І.К. Бистряков виступив з науковою доповіддю «Реконструктивні напрями формування децентралізованої моделі сталого розвитку України».

Під час заходу було проведено панельні дискусії на тему кращих практик інтегрування парадигми сталого розвитку в освітні програми та бачення ролі університетів у досягненні ЦСР – 2030. Презентовано наукові, технологічні та управлінські інновації, важливі для сталого розвитку суспільства. Виділено основні напрями розбудови партнерських відносин між університетами, органами влади, міжнародними організаціями, фінансовими установами та бізнесовими корпораціями з огляду на досягнення Цілей Сталого Розвитку.

У роботі заходу взяли участь представники науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів та громадських організацій.