21 грудня 2017 року

22:58:57 21.12.2017 Назад

«НОВА ІНДУСТРІАЛІЗАЦІЯ: ВИКЛИКИ, МОЖЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ УКРАЇНИ»

15 грудня 2017 року пр.н.с., к.е.н., с.н.с. відділу проблем економіки земельних і лісових ресурсів ДУ ІЕПСР НАН України Шашула Людмила взяла участь у конференції «Нова індустріалізація: виклики, можливості та перспективи для України» у Торгово-промисловій Палаті України, що відбулась у рамках заходів із нагоди 45-річчя її створення.

Метою обговорення було актуалізація питань щодо нової індустріалізації як моделі економічного розвитку України, інструментів та ресурсів для її забезпечення.

Участь у конференції взяли керівництво Уряду України, інших органів влади, міжнародних організацій, Комітетів Верховної Ради України, Представництва ЄБРР в Україні, Економічної місії ООН, ряд наукових установ, зокрема Державна установа «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України», Державна установа «Інститут економіки та прогнозування НАН України», Інститут демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи НАН України, представники українського та іноземного бізнесу, фінансових і банківських інституцій тощо.

Гіперпосилання: https://www.ucci.org.ua/press-center/ucci-news/nova-industrializatsiia-vikliki-mozhlivosti-ta-perspektivi-dlia-ukrayini