23 березня 2018 року

12:55:38 23.03.2018 Назад

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПРИРОДА ДЛЯ ВОДИ»

22 березня 2018 р. у рамках Глобального водного партнерства під егідою Всесвітнього дня води проведно Міжнародну науково-практичну конференцію «Природа для води», що проходила на базі Інституту водних проблем і меліорації НААН України.

Директор Державної установи «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України», доктор економічних наук, професор, академік НААН України, заслужений діяч науки і техніки України Хвесик Михайло Артемович взяв участь у роботі конференції та виступив на пленарному засіданні з науковою доповіддю «Стале водокористування – важливий чинник соціально-економічного розвитку».

Конференція проводилася з метою актуалізувати і привернути увагу спільноти до проблем стану водних об’єктів та до нестачі питної води, необхідності збереження та раціонального використання водних ресурсів. Всесвітній день води зосереджує увагу на важливості загального доступу до чистої води та питаннях збалансованого управління водними ресурсами.

У роботі заходу взяли участь представники органів державної влади та місцевого самоврядування, науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів та громадських організацій.