25 жовтня 2018 року

18:48:10 25.10.2018 Назад

ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТСЬКОЮ МОЛОДДЮ В РАМКАХ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ПРАКТИКИ

22 жовтня 2018 року у приміщенні ДУ ІЕПСР НАН України відбулася зустріч ученого секретаря к.е.н., с.н.с. А.О. Коваленка з керівником групи та студентами магістерської освітньо-професійної програми факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна в рамках науково-дослідницької практики.

А.О. Коваленко зробив ознайомчу доповідь про тематику наукових досліджень, підготовку наукових кадрів, публікаційну та апробаційну роботу, міжнародні зв’язки та науковий обмін, інші напрямки діяльності інституту, відповів на запитання студентів.

Представники студентської молоді виявили жвавий інтерес до діяльності інституту та зацікавленість у можливій перспективній науковій підготовці шляхом навчання в аспірантурі.

Зустріч стала ще одним етапом традиційної співпраці ДУ ІЕПСР НАН України з вищими та зарубіжними навчальними закладами у питаннях освітньо-дослідницької діяльності та підготовки наукових кадрів – зокрема, в межах договору про співпрацю між інститутом і Харківським національним університетом ім. В. Н. Каразіна.