14 грудня 2018 року

08:05:57 14.12.2018 Назад

ЗАСІДАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ ДЕРЖАВНОМУ АГЕНТСТВІ ЛІСОВИХ РЕСУРСІВ НА БАЗІ ВП НУБІП УКРАЇНИ «БОЯРСЬКА ЛДС»

11 грудня 2018 року на базі Дзвінківського навчально-наукового виробничого центру Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Боярська ЛДС» пройшло чергове засідання Громадської ради при Державному агентстві лісових ресурсів. Згідно програми засідання члени громадської ради побували на території центральної садиби Боярської ЛДС, ознайомились з роботою наукової частини, лабораторії біотехнології рослин, лісової пожежної станції та Боярського лісопереробного комплексу. Особливу увагу присутніх привернула база студентських практик Національного університету біоресурсів і природокористування України, на якій студенти-лісівники підкріплюють отримані теоретичні знання практичними навичками.

У роботі заходу взяв участь провідний науковий співробітник відділу комплексної оцінки та управління природними ресурсами ДУ ІЕПСР НАН України професор Ігор Лицур, який виступив з доповіддю «Фіскальне навантаження на лісогосподарські підприємства в Україні».

Детальніше ознайомитися із виступами учасників конференції можна за посиланням: http://www.blds.com.ua/index/267-zasidannya_ gromadskoi_radi_pri_derzhavnomu_agentstvi_lisovih_resursiv_prohodit_na_bazi_vp_nubip_ukraini_boyarska_lds.html ; http://www.blds.com.ua/index/267 та http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article?art_id=197454&cat_id=32888