19 лютого 2019

08:03:16 19.02.2019 Назад

ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ МІНІСТЕРСТВІ ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ПРОМИСЛОВОЇ ЕКОЛОГІЇ ТА НАДРОКОРИСТУВАННЯ

14 лютого 2019 року в Орхуському інформаційно-просвітницькому центрі відбулося засідання Комітету громадської ради при Міністерстві екології та природних ресурсів України з питань промислової екології та надрокористування.

На розгляд були винесені такі питання:

1. Про реалізацію Національного плану скорочення викидів від великих спалювальних установок.

2. Про стан виконання протокольного доручення до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.01.2018 № 23-р «Про скидання надлишків зворотних вод у р. Інгулець» за участю його виконавців, ДП «Кривбасшахтозакриття», інших зацікавлених організацій.

3. Про проект резолюції круглого столу «Державна підтримка зеленої модернізації виробництва: реформування екологічного податку» в рамках Міжнародного форуму «Innovation Market – Green Mind – 2018».

У заході брали участь більше ніж 50 представників різних відомств, установ та організацій, зокрема: Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства фінансів України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, ДТЕК (стратегічного холдингу, що розвиває бізнес в енергетичній галузі), ДП «Кривбасшахтозакриття, ПАТ «Донбасенерго» та інших.

Засідання відвідала старший науковий співробітник відділу екосистемного оцінювання природно-ресурсного потенціалу к.е.н., с.н.с. О.М. Сухіна. Вона взяла участь у дискусіях і надала конструктивні пропозиції до Резолюції засідання Комітету громадської ради при Міністерстві екології та природних ресурсів України з питань промислової екології та надрокористування.

 Детальніше на сайті Мінприроди України: https://menr.gov.ua/news/33089.html