18 вересня 2019 року

19:22:02 18.09.2019 Назад

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ДООПРАЦЮВАННЯ ЗАКОНОПРОЕКТІВ У ГАЛУЗІ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА

16 вересня 2019 року у Державному агентстві лісових ресурсів України відбулося засідання робочої групи з доопрацювання законопроектів у галузі лісового господарства. У засіданні взяли участь заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар, Голова парламентського Комітету з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко та Голова підкомітету з питань лісових ресурсів, об'єктів тваринного та рослинного світу, природних ландшафтів та об'єктів природно-заповідного фонду Юлія Овчинникова.

Під час засідання було визначено невідкладні законопроекти, які необхідно доопрацювати та подати для обговорення народним депутатам України. Зокрема, це проекти законів про створення Державного фонду розвитку лісового господарства (зміни до Бюджетного та Лісового кодексів України https://bit.ly/2lGy8FE) та законопроекту про Національну лісову політику https://bit.ly/2lKeKYg.

Народні депутати України – члени парламентського екологічного комітету підкреслили, що напрацьовані фахівцями та експертами законопроекти є необхідними та пріоритетними для розгляду в Комітеті.

До складу робочої групи з розробки законопроектів у галузі лісового господарства ввійшов провідний науковий співробітник відділу методології сталого розвитку ДУ ІЕПСР НАН України професор Ігор Лицур.