11 грудня 2019 року

21:21:47 11.12.2019 Назад

ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ЛІСІВНИЧОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

06 грудня 2019 року в Національному лісотехнічному університеті України, м. Львів, відбулися загальні збори Лісівничої академії наук України, присвячені проблемам запровадження наближеного до природи ведення лісового господарства, а також формуванню завдань лісового сектора України в рамках виконання положень Карпатської конвенції. Лісівнича академія наук України – фахова академія наук України, громадська організація, що об'єднує представників української лісівничої справи. Це також науково-творчий, методичний і координаційний громадський центр галузі лісівництва, лісоексплуатації, технології деревообробки та економіки лісового комплексу.

В рамках загальних зборів Лісівничої академії наук України її учасники  відвідали Державне підприємство «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр», де ознайомилися з його історією, а також процесом вирощування садивного матеріалу від насінини до готового сіянця.

До роботи заходу долучився провідний науковий співробітник відділу методології сталого розвитку ДУ ІЕПСР НАН України професор Ігор Лицур.