11 квітня 2016 року

13:38:54 11.04.2016 Назад

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «РОЗВИТОК КРЕАТИВНОГО ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ»

8 квітня 2016 року завідуючий відділом комплексної оцінки та управління природними ресурсами Державної установи «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України», доктор економічних наук, професор Бистряков Ігор Костянтинович взяв участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток креативного публічного управління», яка відбулася у Академії муніципального управління (м. Київ).

Співорганізатори конференції: Міністерство освіти і науки України, Київська міська рада, Міжнародна Академія соціально-економічних наук (Грузія, м. Тбілісі), Вища школа менеджменту (Польща, м. Варшава), Навчально-науковий інститут післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України, Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління.

На пленарному засіданні професор Бистряков І.К. виступив з науковою доповіддю на тему «Природне багатство у контексті забезпечення сталого розвитку України».

У роботі заходу взяли участь представники органів державної влади та місцевого самоврядування, науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів та громадських організацій, а також представники з Грузії, Польщі та Словаччини.

Більш детальну інформацію про захід можна отримати в Рекомендаціях міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток креативного публічного управління».