10 жовтня 2017 року

19:33:28 10.10.2017 Назад

МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА ТЕХНОЛОГІЙ ТА ОБЛАДНАННЯДЛЯ ЗБОРУ І ПЕРЕРОБКИ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ «WASTE MANAGEMENT 2017»

3–4 жовтня 2017 р. у приміщенні Торгово-промислової палати України (м. Київ) відбулася Міжнародна виставка технологій та обладнання для збору і переробки твердих побутових відходів «Waste Management 2017».

Захід був спрямований на залучення інвестицій у галузь, зміцнення зв'язків, співпраці між представниками сектору поводження з твердими відходами: постачальниками обладнання і технологій, операторами ринку ТПВ, промисловими компаніями, ритейлерами, виробниками товарів в упаковці, державними структурами й фінансово-інвестиційними організаціями.

У роботі заходу взяли участь представники Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального розвитку України, Європейського банку реконструкції та розвитку, Національної академії наук України,Міжнародної асоціації твердих відходів (ISWA), українських асоціацій та компаній, діяльність яких пов’язана з відходами, а також вчені й практики України, Румунії, Польщі, Хорватії, США.

Учасниками виставки були науковий співробітник  відділу природно-техногенної та екологічної безпеки Державної установи «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України» к.е.н. Т. Л. Омельяненко та старший науковий співробітник цього ж відділу к.е.н., с.н.с. Ю. М. Маковецька.

Т.Л. Омельяненко виступила з доповіддю «Стратегічні питання реформування сфери поводження з відходами в Україні».

З програмою заходу можна ознайомитись за посиланням http://www.wm-expo.com/ua/event/dilova-programa