15 грудня 2017 року

20:07:36 15.12.2017 Назад

КОНФЕРЕНЦІЯ «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ, УПРАВЛІННЯ ЗЕМЛЯМИ ТА РОЗВИТОК ГРОМАД»

14 грудня 2017 року заступник директора з наукової роботи ДУ ІЕПСР НАН України  д.е.н., проф. Бистряков І.К., завідувач відділом проблем економіки земельних та лісових ресурсів, д.е.н. Сундук А.М. взяли участь у конференції «Децентралізація, управління землями та розвиток громад», організований проектом USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» за підтримки Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад.

Д.е.н., проф. І.К. Бистряков взяв участь у дискусії з питань фінансово-економічних складових механізму використання земельних ресурсів.

Метою заходу було поширення кращих практик та універсальних інноваційних рішень ефективного використання та захисту земель в умовах децентралізації, а також обговорення нових можливостей розвитку територіальних громад із залучення інвесторів.

У роботі заходу взяли участь представники Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів, місцевого самоврядування, громадських організацій, фахівці з питань управління земельними ресурсами Проекту USAID «Агросільрозвиток», а також зарубіжні спеціалісти.