4 червня 2018 року

13:28:36 04.06.2018 Назад

СЕСІЯ МІЖНАРОДНОЇ ШКОЛИ-ЛАБОРАТОРІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ І ЕКОНОМІКИ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

28–30 травня 2018 року в Республіці Білорусь (м. Мінськ) проходила І сесія Міжнародної школи-лабораторії сталого розвитку і економіки природокористування (спільний проект Міжнародного державного екологічного інституту імені А.Д. Сахарова Білоруського державного університету, Державної установи «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України» і Фонду ім. Фрідріха Еберта (Німеччина)).

На пленарному засіданні виступив директор ДУ ІЕПСР НАН України академік НААН України Хвесик Михайло Артемович з науковою доповіддю на тему «Наукові дослідження у сфері сталого розвитку і економіки природокористування в Україні».

У засіданні школи взяли участь науковці, освітяни, зарубіжні експерти, представники урядових структур, органів місцевого самоврядування, громадських організацій та ін.

За результатами І сесії було прийнято рішення про проведення наступних сесійних засідань за тематичними напрямами в Україні, Білорусі, Німеччині та інших європейських країнах.