25 жовтня 2018 року

18:39:58 25.10.2018 Назад

ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИКОМ ІНСТИТУТУ СТРАТЕГІЧНИХ ОЦІНОК ПРИ ПРЕЗИДЕНТСЬКОМУ ФОНДІ ЛЕОНІДА КУЧМИ "УКРАЇНА", АКАДЕМІКОМ НААН УКРАЇНИ П.І. ГАЙДУЦЬКИМ І ПРЕЗЕНТАЦІЯ НАУКОВО-ПУБЛІЦИСТИЧНОГО ВИДАННЯ

24 жовтня 2018 року в приміщенні ДУ ІЕПСР НАН України відбулася зустріч колективу інституту на чолі з директором академіком НААН України М.А. Хвесиком з керівником Інституту стратегічних оцінок при Президентському фонді Леоніда Кучми "Україна", доктором економічних наук, професором, академіком Національної академії аграрних наук України, заслуженим діячем науки і техніки України Павлом Івановичем Гайдуцьким, який презентував науково-публіцистичне видання за власним авторством «Я завжди з Україною!».

У книзі висвітлюється політична, державницька, громадсько-благодійна діяльність у 1990–2018 рр. Л.Д. Кучми в якості народного депутата, прем’єр-міністра та Президента України. З використанням насиченого економіко-статистичного фактажу аналітичною мовою детально розкрито перебіг політичних трансформацій і економічних реформ в Україні, їх передумови та результати.

Академік НААН України П.І. Гайдуцький відповів на запитання слухачів, відбулося зацікавлене обговорення доповіді та книги.