6 грудня 2018 року

01:01:25 07.12.2018 Назад

ВЕЧІР СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА У ПОСОЛЬСТВІ НІМЕЧЧИНИ

З нагоди інформаційних днів проектів двосторонньої коопераційної програми Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини у Посольстві Німеччини у Києві 4-го грудня 2018 року відбувся «Вечір сільського господарства».

У роботі заходу взяв участь провідний науковий співробітник відділу комплексної оцінки та управління природними ресурсами ДУ ІЕПСР НАН України професор Ігор Лицур.

Відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та стратегії «Розвитку сільського господарства та сільських територій в Україні на 2015–2020 роки» аграрний та лісовий сектори в Україні знаходяться в процесі комплексного реформування, зосереджуючи увагу, зокрема, на сталому розвитку економічної та соціальної інфраструктури в сільській місцевості, підвищенні конкурентоспроможності виробництва, покращенні якості та безпеки аграрної продукції та продукції лісової промисловості, а також на збереженні природних ресурсів. Тому Федеральне міністерство продовольства та сільського господарства Німеччини (BMEL) підтримує Україну через різні консалтингові проекти.