2 жовтня 2019 року

10:32:24 02.10.2019 Назад

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ЕКСПЕРТНОЇ ГРОМАДСЬКОСТІ З НАРОДНИМИ ДЕПУТАТАМИ УКРАЇНИ В РАМКАХ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ СПІЛКИ «КОАЛІЦІЯ «РЕАНІМАЦІЙНИЙ ПАКЕТ РЕФОРМ»

24 вересня 2019 р. у приміщенні Громадської спілки «Коаліція «Реанімаційний пакет реформ» відбулася робоча зустріч експертної громадськості з народними депутатами Олегом Бондаренко, Головою Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, та Олександром Маріковським, заступником Комітету. На зустрічі обговорено нагальні реформи у сфері охорони довкілля й визначено актуальний порядок денний екологічної політики. Серед головних питань дискусії:

        стратегія екологічної політики 2019 – 2025 рр.;

        горизонтальні реформи у сфері охорони довкілля, зокрема щодо системи екологічного нагляду і контролю;

        секторальні реформи з питань управління відходами, зміни клімату, сталого управління лісами, екоподатку, проблем жорстокого поводження з тваринами.

Старший науковий співробітник відділу природно-техногенної та екологічної безпеки Державної установи «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України» к.е.н. Ю. М. Маковецька взяла участь в обговоренні зазначених питань.