25 грудня 2019 року

00:57:03 25.12.2019 Назад

ФОРУМ СТЕЙКХОЛДЕРІВ ЗЕЛЕНИХ ЗМІН «ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ УКРАЇНИ-2019»

16 грудня 2019 р. у м. Київ відбувся форум учасників зелених змін «ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ-2019», на якому було  представлено та відзначено понад 50 успішно реалізованих в Україні протягом цього року виробничих проєктів з екологічної модернізації. У заході взяли участь представники центральних органів влади, установ та відомств (Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Міністерства економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерства енергетики та захисту довкілля України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, Державної екологічної інспекції України), державних та приватних підприємств, науково-виробничих об’єднань, територіальних громад, громадських організацій.

Під час форуму обговорювалися напрями екологізації виробничої діяльності, підвищення енергоефективності вітчизняних підприємств, шляхи використання та розробки технологій, здатних мінімізувати вплив виробництва на навколишнє природне середовище, адаптуватися до змін клімату та динамічних ринкових умов, підвищити конкурентоспроможність і досягти глобальних цілей сталого розвитку.

Організатори заходу — ТОВ «ECOBUSINESS Group», Професійна асоціація екологів України та проєкт «Консультування підприємств щодо енергоефективності», який виконується Німецьким товариством з міжнародного співробітництва “GIZ”.

Від Державної установи «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України» участь у форумі взяла провідний науковий співробітник відділу проблем економіки земельних і лісових ресурсів, доктор економічних наук, старший науковий співробітник Марія Ільїна.

Більш детально – за посиланням http://ecolog-ua.com/news/u-kyyevi-vdruge-vruchyly-vidznaky-ekotransformaciya.